13-15 maj

Den 13-15 maj 2011 hade Salaams vänner sin fjärde och sista utbildningshelg på Lidingö folkhögskola. Nu är ungdomarna redo att komma ut till skolor och föreningsliv för att hålla i workshops i civilkurage, fredsbygge och religionsdialog i par om två eller tre; sekulär, kristen och muslim.

Helgens fokus låg på genomgång, praktiska övningar och workshops, religionsdialog, worst case scenarios etc. Vi hade även coacherna Helene Hedbeg, Peter Lööv Roos, Lina Gazzaoui, Sammar Abo-Hard, Chalid Raya och Margareta Andermo på plats som stöd och bollplank för ungdomarna. Även Yasri Khan, ordförande för SMFR samt projektledningen Kerstin Bergeå, projektledare och Merima Gigovic, projektsekreterare fanns på plats under helgens gång.

Nu har vi en aktiv sommar att se fram emot. Ungdomarna ska närvara och hålla i workshops på Frizon - en festival inför Gud, på blodigt allvar och World Scout Jamboree. Efter sommaren börjar workshopen i skolorna och innan dess ska de ha en kickoff med sina coacher. Innan november blir det en stor återträff för Salaams vänner; ungdomar, coacher och projektledningen!

[Miniatyrbilderna är klickbara]Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0